torstai 26. huhtikuuta 2012

Epsanjaa part 16

Taas jotenki pitkä aika ku oon kirjottanu :D Noh, minkäs sille mahdat jos on niin paljon muuta tekemistä ettei kerkee tulla koneelle !

mistäs sitä tänään aloittais. Hmmm. Jos aloittais siitä viime lauantaista eli miten meni karsinnat.. Noh hyvinhän ne meni :D täälä on kyllä oppinu kaikenlaista! Jotenkin harmittaa että enää pikkasen reipas kuukausi jäljellä aikaa täällä Espanjassa. Vaikka en niin hirveeesti vielä oo niitä merkonomin hommia niin oon oppinu senki edestä monta muuta hommaa, kuten tarjoilun pöytiin ja siis kantamaan ihan kunnolla prikalla :DD jaja karaoken vetoa erilaisilla laitteilla ja ohjelmalla kun Suomessa!

Noh jos jatketaan sitä miten on nyt menny.. Sunnuntaina tosiaan vapaapäivä. Nukuttiin pitkään, käytiin Reflassa syömäs buffettii ja katottiin leffaa ja ja autettiin Johannaa ja poikia siivoomaan niiden kämppä ku niiden piti lähtee sinä päivänä :( Omituista kyllä ku ei Johanna oo enää Reflassa aina istuus koneella ku ite tulee tänne :D

Maanantaina jatkettiin vapaapäivällä :D mitäs me sillon tehtiinkää... hmmmm.. Katottiin leffaa ja syötiin ja mentiin nukkuun.. kait.

Tiistaina vielä yksi vapaapäivä joka vietettiin käymällä Reflassa, kävelemällä Feria-alueelle ja tutkimassa sielä että millaista siellä on :D Sitten käytiin rantakatua jossain tuola pitkällä ja sain aikaiseksi vihdoin ostaa ne shortsit :DD toki ne on vissiin miesten mutta ei se mua haittaa :D sitten ostin varvassandaalit kun nää kelit alkaa lämmetä sitä tahtia että... ! Kun päästiin kotiin lopulta niin katottiin yks leffa ja päätettiin lähtee juhlimaan vielä ennen Kansainvälisii päiviä :DD kun ne kestää ens tiistaihin asti niin ei sinä aikana oikein pääse minnekkää ja nyt on näitä valmisteluja..

Eilen PITI mennä 12 Ferialle, mutta sitten se vaihtuikin onneksi klo 13 :D sinnehän käveleeki jonku reipas puoli tuntia. Sielä oli aluksi kauheeta olla kun oli tooosi kuuma kävellä ja sitten vielä pieni krapula siihen päälle niin huhhuh.. Sitte saatiin Katrinan kans lähtee Juken skootterilla kiinakauppaan hakeen jos jonkinmoista tarviketta ja niitähän ei tietysti meinannu löytyy hitto vie mistää! ei kiva. siinä vaiheessa rupesi vituttamaan entistä enemmän. Loppujen lopuksi päädyttiin ottamaan vaan jotain ja ne olikin lähes täydelliset :D se meni siis paremmin ku hyvin. Sit päästiinkin leikkeleen kaikenlaisia sini-valkoisia koristeita ympäri sitä paikkaa. Sitten kun lähettiin Reflaan ruokailemaan niin tottakai osan meistä piti jäädä sinne töihin. No juuri ne jäi joiden kamat oli vieläkin siellä Ferialla :D miehän lähin sitten niitä hakemaan Juken skobolla. Marko olikin sielä ja antoi oman skootterinsa avaimet, että voin tulla sen skootterilla sitten takas sinne :D eli sain kruisailla monella skobolla. Oli hauskaa =) Huonoa oli se, että jouduttiin hinkkaamaan jotain vitun pahanhajuista kylmäkaappia puhtaaksi! ei tietenkää mitää hanskoja tai hengityssuojaimia..  Kurkku ja kädethän siinä kärsi hemmetisti. loppujen lopuksi päästiin joskus 9 jälkeen illalla lähtemään kotiin. Ja samantien melki nukkumaa =D

Sitten tähän päivään! Aamulla oli taas hyvä herätys: suht hyvin nukuttu yö takana(vaikka yskinkin puolet yöstä keuhkoni melkein pihalle, hemmetin pesuaineet!) ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta :)

Nyt oonkin sitten istunu Reflassa istuskellen tietokoneella ja yrittäen tehdä paria koulutehtävää. Parin tunnin päästä vetään taas karaååkke !

Jännittäen odotellen seuraavia 5 päivää.. Kansainväliset päivät alkaa lauantaina ja päättyy tiistaina. Kuulemma tulee olemaan todella kiire ja kaikki on ylitöissä jokapäivä. minuahan se ei sinällään haittaa. En tiedä muista :D Huomenna ilmeisesti aamulla/päivällä Ferialle ja illaksi Reflaan juontamaan KV-päivien lämmittelypirskeet!! pitkä päivä siis tiedossa.

Nyt tiedätte varautua siihen ettei ainakaan 6 päivään tule tänne tietoa! sitten keskiviikkona varmaan seuraavan kerran.

ehkä tämä piisaa tällä kertaa :D

R.Kallio kuittaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti