lauantai 21. huhtikuuta 2012

Epsanja part 14

Nyt on ihan jeees fiilinki =)

 Heräsin aamulla oikeinniin pirteenä ja hyvin nukkuneena :D Tulin eilen reflaan sillä meiningillä että pitää illaksi töihin. Kerkesin olla hetken koneella niin tuli puhetta työvuoroista. Selvisi että illaksi on buukattu liikaa väkeä töihin niin meikä sai pitää ylimääräisistä tunneista kertyneen vapaan !!! =) Oli erittäin iloinen yllätys. 


Päätettiin sitten Katrinan ja Jossun kaa  mennä mr.Wokkiin syömään buffettii mutta todettiin matkalla ettei se oo vielä pariin tuntiin auki. Aateltiin sitte että kävellään hitaasti ja jatkettiin matkaa kuunnellen Retropopin Tää ilta -biisiä :D ehkä paras biisi ikinä! (tai ainakin siltä se tässä vaiheessa vaikuttaa. Ehkä se liittyy jotenkin niihin muistoihin jotka sain sillon ku kuulin ton biisin :D) Noh päästiin ehkä joku 200m ja likat tokasee "mut siinä lähellähän on minigolf-rata! mennään sinne!" noh kävelytahti ripeni huomattavasti. Päästiin sitten minigolffi-paikkaan niin meille sanotaan ettette te kerkee enää tulla tänään ! no saatiin silti 10% alennuskuponki seuraavaa kertaa varte :P aika reilua touhua!


Päätettiin sitten istua portailla jonkin aikaa ja todeta että käydään miramarissa yhessä kaupassa sillä välin. sielähän se aika sitten kului niin sutjakasti että saatiin vain kävellä sisään wokkiin :D ja voi nam että oli sitten hyvää!! Kun päästiin lähtemään sieltä lopulta niin ei meinattu pystyä kävelemäänkää! Kun päästiin loppujen lopuksi kotiin niin oon kaatunu suoraa sängylle ja nukahtanu siihen. Hyvin unet jatkui sitten aamuun asti :P


Tänään ois sitten Reflassa viimeinen karaoken mm-alkukarsinta. meikä toimii siis koneiden käyttäjänä ja marko juontaa =) Töiden jälkeen viettämään Johannan läksiäisiä(jos pääsen ihmisten ajoissa töistä) :D sitten huomenna vietetään ihanata vapaapäivää! 

Tähän väliin taas niitä kuvia: 




"Tuola kaukana se ranta on!"
Hurjapäät!




ei kai tämä tarvitse selityksiä..

Tämmösellä kruisailtiin Katrinan kans yhen päivän verran =)


Voi tätä epäonnen ylämäkeä mijaksessa..

Jukka Pojan keikalla =)

Eräs niistä monista karaokekerroista. Ensimmäinen toki kun Johanna saatiin laulamaan :)

Malaga-Racing -futisottelu !


Jukka Pojan keikkaa ootellesa..

tämäkin keikalta..

Onnistuin sentäs saamaan hyvän kuvan. JUKKA POIKA!

Tälläisiä nuoria miehiä bongattiin Torresta joku kerta. Norjasta kehuivat olevansa =)

Nämäkin kuuluvat Norjan kermaan :) paitsi 2 keskimmäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti