lauantai 12. toukokuuta 2012

Espanja osa 19

Kyllä tuntuu pikkuhiljaa tyhjältä kun kaikki harjoittelijat hylkää mut yksitellen :( Ensi hylkäs Toni, sitte Joel ja Tuomas, sitte Olli ja Tino, seuraavana Johanna ja nyt Katrina! kaikista rakkain lähti eilen♥ ikävä on nyt jo hirmuinen. Ensi viikolla lähtee taas pari harkkaria ja sitte pari päivää ennen mua loputki :( OLEN SIIS VIIMEINEN!

Tässä on taas kerinnyt melkein viikko ku oon kirjottanu. Tiistaina oli vapaa joten tultiin Katrinan ja Nöyhdän kans kattoon Suomen lätkämatsi Reflaan :P pikkasen hyvät tunnelmat!!  Siitä jatkettiin sitten kotiin ja baariin. Tästä illasta on huonot muistot  :DD ei kerrota kaikille (;

Keskiviikkona oltiinkin sitten vesipuistossa viettämässä viimeistä yhteistä vapaata Katrinan kanssa. Nöyhtä oli tietenkin messissä. Hauskaa oli ja Kamikaze-liukumäki tuli myös testattua! :D Paloinkin tuona kyseisenä päivänä ihan kivasti.. Illalla mentiin vielä Miramariin ja sitten kotiin syömään pitsaa ja nukkumaan.

Jos tähän väliin noita työasioita alkaen torstaista:

Alun perin mun piti tulla klo 18-24 mutta sovittiin Hennan kans, että se tulee iltavuoroon ja minä aamuun kun kerran molemmat nyt toimistossa työskennellään. Ei siinä, tulin torstaiaamuna klo 11.50 töihin ja multa kysytään "Mitäs sä täälä tähän aikaan teet? eikö sun pitäny olla viel vapaalla?" No meikä rupee selittään em. järjestelyä ja Lauri sanoo, ettei me saada keskenään noita vuoroja nyt sopia kun on nää MM-kisat. Se lähetti mut sitten kotiin nukkumaan vielä pariksi tunniksi ja palasin työvuoroon klo 15.30. Lätkämatsissa oli ihan hyvin porukkaa ja sai kyllä töitä tehdä hiki hatussa :D tarjoilu on yllättävän raskasta puuhaa.

Noh siitä sitten viettämään Katrinan läksiäisiä joissa Katrina itse ei edes ollut paikalla :D ja kun hän saapui paikalle, hän ilmoitti tahtovansa kotiin nukkumaan :D no meikä lähtee saattamaan hyvässä hapessa olevan Katrinan kotiin jossa meitä odottaa puolialaston Emisa(Nöyhtä) :DD illalta on hyvä video plakkarissa!

Perjantaina oli ankea herätys, kun tiesi, että on se päivä jolloin pitää hyvästellä Katrinamussukka♥ Saatoin sitten Katrinan lentokentälle ja hyvä että kerkesin töihin ku tuli pientä sählinkiä lentokentällä lipun kanssa :D no ei se väärin oo jos 16.45 pääsee check-in:stä ja klo 17 pitäis lähtee koneen :DD toivottavasti Katrina pääsi hyvin kotiin!

No tosiaan lentokentältä suoraan tarjoilijaksi Suomi-Kanada otteluun jossa oli ihan hemmetisti porukkaa! sai juosta ja taiteilla täyden prikan kans sielä väkijoukon keskellä! mutta hauskaa silti oli! Olen kuulemma Reflan päivänsäde =) Sitten työvuoron jälkeen olin erittäin happyhappy yhdestä puhelusta =)

Tänään taas töihin hetken kuluttua ja suoraa saa aloittaa järjestelemään karaokea :D meitsi vetää sen jälleen kerran =)

Huomenna aamuvuoroon valitettavasti. Mutta jos nyt vielä 8 päivää jaksaa painaa töitä putkeen niin se on sitte puoltoista viikkoa lomaa ja sitten takaisin Suomeen. Erittäin omituista.


Lisää ehkä taas myöhemmin =)

2 kommenttia:

  1. putosin ääneen tolle puolialastomalle nöyhdälle :----DDDDDDD ja myös sille videolle nyt ku kuulin äänetki :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhah :DD mäki haluaisin nähä sen videon =D lähetä muuten niitä kuvia jotenki!

      Poista